
Rekerboller med vannkastanjer og krydret soyadippsaus
oppskrift på smakfulle shrimp balls med vannkastanjer og en krydret soyadipp. perfekt for forrett eller småretter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For rekene-kulene: Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 22. Bland alle ingrediensene til rekene-kulene i en stor bolle, unntatt panko-ristet brødsmuler. Rør godt sammen. Arbeid i 3 omganger, og puls blandingen i en food processor til den får en grov pasta. Overfør hver batch til en bolle. Ikke overfyll food processoren. Når all rekene er pulsede og overført til bollen, rør inn panko-ristet brødsmuler til det er godt blandet.
- 33. Med våte hender, trill blandingen til 2,5 cm store kuler. Legg rekene-kulene på et stekebrett og stek i ovnen i 10 minutter.
- 44. For dippesausen: Bland alle ingrediensene i en bolle og visp godt sammen.
- 55. Til servering: Ta rekene-kulene ut av ovnen. Server varme på tannpirkere eller spyd med dippesausen på siden.