
Sjokoladeglasur
Lær hvordan du lager en silkemyk og smakfull sjokoladekrem. Perfekt som frosting på kaker og cupcakes. Enkel oppskrift for alle nivåer!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Ha sjokoladen i en stor bolle og sett til side.
- 22. I en liten kjele, visp sammen fløte og mais sirup, og kok opp. Hell fløte- og sirupblandingen over sjokoladen i bollen, og visp umiddelbart til det er glatt. La det avkjøle helt, ca. 1 time.
- 33. Overfør sjokoladeblandingen til bollen på en elektrisk kjøkkenmaskin, eller bruk en håndholdt mikser og bolle, og pisk på høy hastighet til det er kremete og luftig. Bruk etter ønske. Kan oppbevares dekket i kjøleskapet i opptil 1 uke.