Mascarpone- og druefylte butterdeigbiter

Mascarpone- og druefylte butterdeigbiter

oppskrift på deilige mascarpone og drue paffelignende biter, perfekte som forrett eller snacks. enkelt å lage og smakfullt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 ark frossen butterdeig, tint
  • 2. 1/4 kopp ferdigkjøpte smuldrende baconbiter
  • 3. 1/2 kopp mascarpone
  • 4. 1/2 kopp drueskiver uten kjerner
  • 5. 2 spiseskjeer hakket flatbladpersille

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
  2. 22. Rull ut butterdeigen og del den i tre like deler langs folden. Rull hver del litt ut. Bruk en 6,4 cm (2 1/2 tommer) utstikker til å stikke ut fire runder av hver stripe, slik at du får totalt 12 runder. Bruk en 3,8 cm (1 1/2 tommer) utstikker til å trykke inn i hver runding, og lag en fast fordypning uten å skjære helt gjennom deigen.
  3. 33. Legg rundingene på et stekebrett kledd med bakepapir, og plasser et stekebrett eller en rist oppå. Dette vil holde rundingene jevne og flate når de hever seg under stekingen. Stek til rundingene er gylne, ca. 20–25 minutter. Overfør dem til en rist for å avkjøle litt, ca. 5 minutter.
  4. 44. Bruk tuppen av en skje til forsiktig å fjerne den indre sirkelen av butterdeigen, og lag et lite reir. Fyll hvert reir med 1 teskje baconbiter og topp med 2 teskjeer mascarpone. Pynt med halve druer og et dryss persille. Server på individuelle tallerkener eller på et serveringsfat.