Sjømatgryte til pasta

Sjømatgryte til pasta

oppskrift på sjømatstuing som perfekt passer til pasta. enkel, rask og smakfull rett for sjømatelskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 12 unser medium pasta skjell
  • 2. 1/4 kopp olivenolje
  • 3. 1 løk, finhakket
  • 4. 1 rød og 1 gul paprika, juliennestcut
  • 5. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 6. 2 kopper hermetiske plommetomater, hakket
  • 7. 1/2 kopp tomatjuice
  • 8. 1/2 teskje tørket timian
  • 9. 1 liten zucchini, kuttet i 1/4 tommers terninger
  • 10. 1 liten gul squash, kuttet i 1/4 tommers terninger
  • 11. 1 pund sjømat som kamskjell, hakket kjever, eller skrelte, hakkede reker
  • 12. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp saltet vann, tilsett skjell og kok i 10 minutter eller til de er al dente. I mellomtiden, fres løk og paprika i olje, dekk til og la det småkoke i 10 minutter eller til det er mørt. Tilsett hvitløk, tomater, juice og timian, og la det småkoke uten lokk i 5 minutter. Ha i zucchini og squash, dekk til og la det småkoke i ytterligere 5 minutter. Tilsett sjømat etter eget valg og la det småkoke uten lokk i 5 minutter eller til det er gjennomkokt. Krydre med salt og pepper etter smak, og server over kokt pasta.