Runde 2 Oppskrift  
Kylling og ratatouille-pasta

Runde 2 Oppskrift Kylling og ratatouille-pasta

oppskrift på round 2 med kylling og ratatouille pasta. enkel og smakfull rett perfekt for en rask middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 8 unser rigatoni-pasta
  • 2. 1 spiseskje olivenolje
  • 3. 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 4. 1 kopp reserverte grønnsaker fra grillede grønnsaks-panini, grovhakket, oppskrift følger
  • 5. Én 14,5-unse boks hakkede tomater
  • 6. 1 ½ kopp revet rotisseriekylling
  • 7. Salt og nykvernet svart pepper
  • 8. 2 spiseskjeer grovhakket fersk basilikum
  • 9. 1 middels stor aubergine, skåret på skrå i ¼-tommers strimler
  • 10. 1 middels stor løk, skrelt og skåret i ¼-tommers runde skiver
  • 11. 1 grønn paprika, stilk og frø fjernet, skåret i 8 biter
  • 12. 1 middels stor squash, skåret på skrå i ¼-tommers strimler
  • 13. ½ kopp rapsolje
  • 14. 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 15. 1 spiseskje italiensk krydderblanding
  • 16. ¼ kopp rødvinseddik
  • 17. Salt og nykvernet svart pepper
  • 18. ¼ kopp grønne oliven, finhakket
  • 19. ½ kopp revet mozzarella
  • 20. 1 fransk baguette

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok pastaen i henhold til pakkens anvisninger.
  2. 22. I en stor stekepanne over middels varme, varm opp olivenoljen. Tilsett hvitløk og rester av grillede grønnsaker. Rør inn hakkede tomater, kylling, samt salt og pepper etter smak. Kok til det er gjennomvarmt.
  3. 33. Sil av pastaen, ha den i stekepannen og vend godt slik at den blir dekket av sausen. Server med hakket basilikum på toppen.
  4. 44. Forvarm en grillpanne over middels varme. Pensle de skivede grønnsakene med 1/4 kopp rapsolje. Krydre med salt og pepper, og legg dem på grillen. Kok til de har fått litt brent farge og blitt litt mykere, ca. 3 minutter på hver side. Ta dem av og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
  5. 55. I en stor bolle, visp sammen hvitløk, italiensk krydder, eddik, resten av rapsoljen (1/4 kopp) samt salt og pepper etter smak. Drypp halvparten av dressingen over de grillede grønnsakene. Rør inn de hakkede olivenene i den resterende dressingen.
  6. 66. Del brødet i 4 like store stykker og skjær opp åpningen. Smør jevnt med olivedressingen på 4 av brødstykkene. Legg en enkel lag med hver av grønnsakene, og spar resten til Runde 2-oppskriften Ratatouille Pasta. Strø osten over hver, og legg de resterende 4 brødstykkene oppå. Plasser i en paninigrill og kok til de er godt ristet, ca. 5 minutter. (Alternativt kan du legge dem på en godt oljet grillpanne og presse en tung, varm støpejernspanne eller grillplate oppå, og grille til brødet er godt ristet, ca. 5 minutter på hver side.)