LowCountry Boil

LowCountry Boil

Lær hvordan du lager en tradisjonell lowcountry boil med friske skalldyr og krydder. Perfekt for sommerfest eller familiehygge.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp konsentrert Louisiana-stil krydderblanding for reker og krabbekoking (for eksempel Zatarain's)
  • 2. 4 pund mellomstore røde poteter
  • 3. 2 til 3 mellomstore søt løk, for eksempel Vidalia, skrelt og delt i fire hvis stor
  • 4. 2 1/2 pund saltede, røkte pølsebrikker, kuttet i 8 cm lange biter
  • 5. 8 maiskolber, delt i to
  • 6. 4 pund mellomstore reker

Fremgangsmåte

  1. 11. Fyll en 7-liters stor kjele halvfull med vann (eller bruk to store kjeler og del opp ingrediensene mellom dem). Tilsett krydderet og kok opp. Legg hele potetene i kjelen. La vannet koke opp igjen og kok i 5 minutter. Tilsett løk og pølse. La vannet koke opp igjen og kok i 15 minutter. Tilsett maisen, la vannet koke opp igjen og kok i 10 minutter, eller til potetene er ferdige.
  2. 22. Tilsett reken, la vannet koke opp igjen og kok til rekene blir rosa, ca. 3 minutter. Sil av vannet gjennom en sil; kast væsken. Server på avispapir eller på et fat.
  3. 33. Fotografert av Anna Williams