
Grillet Buffalo-kyllingkoteletter
oppskrift på grillede buffalo chicken cutlets, perfekt for en smakfull og enkel middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillen din til middels høy varme.
- 22. Bank hver kyllingbryst ut til en tykkelse på 1/4 tomme mellom to ark bakepapir. Krydre med salt og pepper.
- 33. Bruk et rent kjøkkenhåndkle til å olje grillristene.
- 44. Grill kyllingen på hver side til den er gyllen og gjennomstekt, i 3 til 4 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt.
- 55. Mens kyllingen grilles, tilsett hot sauce, smør, paprika, eplecidereddik og hvitløk i en middels stor kjele. Sett kjelen på grillristen og rør om for å smelte alt sammen. Dypp kyllingen i kjelen for å dekke den, og grill den deretter i ett minutt på hver side. Ta kyllingen av grillen og legg den på et fat. Topp hver kyllingfilet med litt blåmuggostsloff.
- 66. Bruk et grovt rivjern på food processor, og riv kål, sjalottløk og gulrot. Ha det i en stor serveringsbolle.
- 77. Bland sammen blåmuggost, kulturmelk, rømme, majones, eplecidereddik, sellerifrø, salt og pepper i en liten bolle. Vend dette inn i de revne grønnsakene, og smak til med salt og pepper. Dekk til med plastfolie og la det stå i kjøleskapet i minst én time for å la smakene sette seg. Kan lages én dag i forveien.