Grillet Buffalo-kyllingkoteletter

Grillet Buffalo-kyllingkoteletter

oppskrift på grillede buffalo chicken cutlets, perfekt for en smakfull og enkel middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 stk. kyllingfileter (à 170 g)
  • 2. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 3. Olivenolje til å smøre grillristen
  • 4. 1/2 kopp sterk saus (anbefalt: Frank’s Hot Sauce)
  • 5. 3 ss smør
  • 6. 1 ts røkt paprika
  • 7. 1 ts eplesidereddik
  • 8. 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 9. Blue Cheese Slaw, oppskrift følger
  • 10. 1 liten (ca. 700 g) hode grønnkål
  • 11. 1 liten sjalottløk, skrelt
  • 12. 1 stor gulrot, skrelt
  • 13. 115 g dansk blåmuggost, smuldret
  • 14. 1/4 kopp kulturmelk
  • 15. 1/4 kopp lett rømme
  • 16. 1/4 kopp lett majones
  • 17. 2 ts eplesidereddik
  • 18. 1/2 ts sellerifrø
  • 19. Kosher-salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm grillen din til middels høy varme.
  2. 22. Bank hver kyllingbryst ut til en tykkelse på 1/4 tomme mellom to ark bakepapir. Krydre med salt og pepper.
  3. 33. Bruk et rent kjøkkenhåndkle til å olje grillristene.
  4. 44. Grill kyllingen på hver side til den er gyllen og gjennomstekt, i 3 til 4 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt.
  5. 55. Mens kyllingen grilles, tilsett hot sauce, smør, paprika, eplecidereddik og hvitløk i en middels stor kjele. Sett kjelen på grillristen og rør om for å smelte alt sammen. Dypp kyllingen i kjelen for å dekke den, og grill den deretter i ett minutt på hver side. Ta kyllingen av grillen og legg den på et fat. Topp hver kyllingfilet med litt blåmuggostsloff.
  6. 66. Bruk et grovt rivjern på food processor, og riv kål, sjalottløk og gulrot. Ha det i en stor serveringsbolle.
  7. 77. Bland sammen blåmuggost, kulturmelk, rømme, majones, eplecidereddik, sellerifrø, salt og pepper i en liten bolle. Vend dette inn i de revne grønnsakene, og smak til med salt og pepper. Dekk til med plastfolie og la det stå i kjøleskapet i minst én time for å la smakene sette seg. Kan lages én dag i forveien.