
Hjemmelagde marshmallows
Lær hvordan du lager deilige hjemmelagde marshmallows med denne enkle oppskriften. Perfekt som søtt tilbehør eller som gave!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Spesialutstyr: 4 bambusstenger
- 22. Dekk en bakeplate eller en form med bakepapir. Rør gelatin inn i 1/3 kopp vann.
- 33. Ha sukker, 1/3 kopp vann og mais sirup i en liten kjele over middels høy varme. Kok opp under omrøring, og kok til sukkeret er oppløst og temperaturen når 115 grader Celsius. Hell forsiktig sukkerblandingen i gelatinblandingen under konstant omrøring. La det stå i 5 minutter.
- 44. Bruk en elektrisk mikser og pisk eggehvitene til myke topper dannes. Med mikseren på middels lav hastighet, hell sukker- og gelatinblandingen i eggehvitene i en jevn, sakte strøm. Fortsett å piske til stive topper dannes. Hell blandingen i en 20x20 cm stor bakeform og sett i kjøleskapet til den er stiv, omtrent 3 timer.
- 55. Vend marshmallowen ut på en overflate strødd med melis; fjern bakepapiret. Skjær i 4 terninger og sett inn en bambusstang i hver. Server.