Peanøttsmørkjeks

Peanøttsmørkjeks

lær hvordan du lager myke og smakfulle peanøttsmørkjeks med denne enkle oppskriften. perfekt som snacks eller dessert for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp sukker, 1/4 kopp ekstra til å rulle kjeksene i
  • 2. 1 stang smør, romtemperert
  • 3. 1 egg
  • 4. 1 kopp mykt peanøttsmør
  • 5. 1 teskje vanilje
  • 6. 1/2 teskje salt
  • 7. 1/2 teskje natron
  • 8. 1 1/2 kopper mel

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 375 grader. Smør en bakeplate. I en stor bolle, pisk sammen sukker og smør. Rør inn egg til blandingen er jevn. Bland inn peanøttsmør og vanilje til det er glatt og kremaktig. Rør inn salt, natron og mel til det er godt blandet. Rull deigen til 2,5 cm store baller og rull dem deretter i sukker. Legg dem på bakeplaten og trykk dem flate med en gaffel. Stek i 12-15 minutter.