Sjokolade-masonglass

Sjokolade-masonglass

oppdag hvordan du lager deilige sjokolade mason jars. perfekt som dessert eller gave. enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 kopp helmelk
  • 2. 2/3 kopp majones
  • 3. 1/4 kopp kremfløte
  • 4. 3 spiseskjeer sukker
  • 5. 1 1/2 teskje instantkaffe
  • 6. 1 kopp mørke sjokoladebiter
  • 7. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 8. Friske bær, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Bland melk, majones, fløte, sukker og kaffe i en middels kjele. Visp og kok opp på middels varme, og la det småkoke til det tykner, ca. 4 til 5 minutter. Ta kjelen av varmen, tilsett sjokoladebiter og vanilje, og visp til sjokoladen er helt smeltet. Fordel blandingen jevnt i seks 4-unse glasskander. Sett i kjøleskapet og la det stivne, ca. 3 timer. Pynt med bær og server.