
Sjokolade-masonglass
oppdag hvordan du lager deilige sjokolade mason jars. perfekt som dessert eller gave. enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1 kopp helmelk
- 2/3 kopp majones
- 1/4 kopp kremfløte
- 3 spiseskjeer sukker
- 1 1/2 teskje instantkaffe
- 1 kopp mørke sjokoladebiter
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- Friske bær, til servering
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bland melk, majones, fløte, sukker og kaffe i en middels kjele. Visp og kok opp på middels varme, og la det småkoke til det tykner, ca. 4 til 5 minutter. Ta kjelen av varmen, tilsett sjokoladebiter og vanilje, og visp til sjokoladen er helt smeltet. Fordel blandingen jevnt i seks 4-unse glasskander. Sett i kjøleskapet og la det stivne, ca. 3 timer. Pynt med bær og server.