
Grillet avokado med geitost og paprika
oppskrift på grillede avocadoer fylt med kremet geitost og fargerike paprika, perfekt som forrett eller sunn snack. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1 grønn paprika
- 1 rød paprika
- 1 gul paprika
- Olivenolje
- 4 avokadoer
- Salt og nykvernet svart pepper
- Paprikasalsa, oppskrift følger
- 8 unser myk geitost
- Koriander, til pynt
- 1 rød paprika
- 1 grønn paprika
- 1 gul paprika
- 1 middels stor tomat
- 1 gul sterk chili
- 4 grønne løk
- 2 hvitløksfedd
- 2 ss fersk korianderblader
- 1 ts sherryeddik
- 1 ss valnøttolje
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: en komfyrgrill eller grillpanne
- 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 3Rens og julienne paprikaene, og stek dem i 2 spiseskjeer olivenolje på middels varme i omtrent 10 minutter.
- 4Del avokadene i to på langs, fjern steinene og skallet. Gni avokadobitene med olivenolje og krydre med salt og pepper. Grill halvdelene på begge sider i ca. 2 minutter hver. Ta dem av grillen og legg dem på et stekebrett. Fyll midten av hver avokadohalvdel med Bell Pepper Salsa og topp med 30 gram geitost. Stek i omtrent 5 minutter, eller til osten er smeltet.
- 5På hver tallerken, legg ut de stekte paprikaene og plasser en avokadohalvdel blant dem. Pynt med koriander.
- 6Fjern stilk og frø fra paprikaene. Finhakk alle ingrediensene. Bland dem i en bolle med eddik, olje, salt og nykvernet svart pepper.