Grillet avokado med geitost og paprika

Grillet avokado med geitost og paprika

oppskrift på grillede avocadoer fylt med kremet geitost og fargerike paprika, perfekt som forrett eller sunn snack. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 grønn paprika
  • 2. 1 rød paprika
  • 3. 1 gul paprika
  • 4. Olivenolje
  • 5. 4 avokadoer
  • 6. Salt og nykvernet svart pepper
  • 7. Paprikasalsa, oppskrift følger
  • 8. 8 unser myk geitost
  • 9. Koriander, til pynt
  • 10. 1 rød paprika
  • 11. 1 grønn paprika
  • 12. 1 gul paprika
  • 13. 1 middels stor tomat
  • 14. 1 gul sterk chili
  • 15. 4 grønne løk
  • 16. 2 hvitløksfedd
  • 17. 2 ss fersk korianderblader
  • 18. 1 ts sherryeddik
  • 19. 1 ss valnøttolje
  • 20. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: en komfyrgrill eller grillpanne
  2. 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  3. 33. Rens og julienne paprikaene, og stek dem i 2 spiseskjeer olivenolje på middels varme i omtrent 10 minutter.
  4. 44. Del avokadene i to på langs, fjern steinene og skallet. Gni avokadobitene med olivenolje og krydre med salt og pepper. Grill halvdelene på begge sider i ca. 2 minutter hver. Ta dem av grillen og legg dem på et stekebrett. Fyll midten av hver avokadohalvdel med Bell Pepper Salsa og topp med 30 gram geitost. Stek i omtrent 5 minutter, eller til osten er smeltet.
  5. 55. På hver tallerken, legg ut de stekte paprikaene og plasser en avokadohalvdel blant dem. Pynt med koriander.
  6. 66. Fjern stilk og frø fra paprikaene. Finhakk alle ingrediensene. Bland dem i en bolle med eddik, olje, salt og nykvernet svart pepper.