
Bærcrisp med streusel
Lær hvordan du lager en deilig berry crisp med sprø streusel. Perfekt som dessert eller søtt måltid. Enkel å lage for alle nivåer!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Varm ovnen til 175 grader Celsius.
- 33. Bland de frosne bærene, sukker, maisstivelse og 1/2 kopp av streusel-toppingen i en middels stor blandebolle. Fordel blandingen jevnt i 4 kaffekopper på 8 unser. Topp hver kopp med 1/2 kopp streusel-topping.
- 44. Sett ramekinene på et stekebrett med halvsirkel og stek på midterste rille i ovnen til frukten bobler og toppingen er gyllenbrun, omtrent 30 til 35 minutter. La crispen avkjøle i 15 minutter før servering.
- 55. Visp sammen mel, sukker, salt, kanel og mandler i en middels stor blandebolle.
- 66. Tilsett smør og bruk fingrene til å kna det lett inn i de tørre ingrediensene til blandingen er smuldrete og smøret er godt innarbeidet.
- 77. Bruk til å toppe muffins, hurtigbrød, crisps eller iskrem. Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 1 måned.
- 88. Porsjon: ca. 3 kopper