
Blekede rå grønnsaker
lær hvordan du lager sprø og fargerike blanched crudites, en enkel og sunn forrett perfekt for sommer- eller helårssammenkomster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med saltet vann, og fyll en stor bolle med isvann.
- 22. Fjern de seige bunndelene på aspargesstilkene. Hvis de er tykke, skrell stilkene halvveis opp.
- 33. Tilsett gulrøttene i det kokende vannet og blansjer i 1 minutt. Ta umiddelbart opp gulrøttene med en hullsleiv og dypp dem i isvannet. La gulrøttene renne av når de er helt avkjølt.
- 44. Tilsett aspargesen i det kokende vannet og blansjer i 1 minutt. Ta umiddelbart opp aspargesen med en hullsleiv og dypp dem i det reserverte isvannet. La aspargesen renne av når de er helt avkjølt.
- 55. Skjær radicchioen i båter.
- 66. Anrett gulrøtter, asparges, cherrytomater og radicchio på et fat, og server med urtedippen.
- 77. Ha kremost, rømme, majones, vårløk, persille, dill, salt og pepper i bollen på en elektrisk mikser utstyrt med eltekrok, og kjør til en jevn blanding. Server ved romtemperatur.