Reker Arrabbiata

Reker Arrabbiata

Lær hvordan du lager en spicy og smakfull shrimp arrabbiata. En rask og enkel rett som passer perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 ss olivenolje, delt
  • 2. 1 lb. ukokte store reker, skrelte og renset
  • 3. 1 kopp finhakket løk
  • 4. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 5. 1/2 ts tørkede basilikumblader, knust
  • 6. 1/2 ts tørkede oregano-blader, knust
  • 7. 1 glass Bertolli® Arrabbiata-saus
  • 8. 8 unser linguine, kokt og avrent
  • 9. 1/4 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp 1 spiseskje olivenolje i en 30 cm non-stick panne over middels høy varme, og kok reker, av og til omrørt, i 6 minutter eller til rekene blir rosa. Fjern rekene fra pannen og sett til side.
  2. 22. Varm opp den resterende spiseskjeen olivenolje i samme panne over middels høy varme, og kok løk, av og til omrørt, i 5 minutter eller til den er myk. Rør inn hvitløk, basilikum og oregano, og kok i 1 minutt. Rør inn sausen og la det koke opp over høy varme. Skru ned varmen og la det småkoke, av og til omrørt, i 5 minutter. Rør inn rekene, og vend deretter inn linguine. Strø over ost og pynt eventuelt med hakket frisk persille.