
Reker Arrabbiata
Lær hvordan du lager en spicy og smakfull shrimp arrabbiata. En rask og enkel rett som passer perfekt for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp 1 spiseskje olivenolje i en 30 cm non-stick panne over middels høy varme, og kok reker, av og til omrørt, i 6 minutter eller til rekene blir rosa. Fjern rekene fra pannen og sett til side.
- 22. Varm opp den resterende spiseskjeen olivenolje i samme panne over middels høy varme, og kok løk, av og til omrørt, i 5 minutter eller til den er myk. Rør inn hvitløk, basilikum og oregano, og kok i 1 minutt. Rør inn sausen og la det koke opp over høy varme. Skru ned varmen og la det småkoke, av og til omrørt, i 5 minutter. Rør inn rekene, og vend deretter inn linguine. Strø over ost og pynt eventuelt med hakket frisk persille.