
Tre bønnesalat
Lær hvordan du lager en deilig tre bønnesalat med friske grønnsaker og smakfulle krydder. Perfekt som forrett eller sunn lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med saltet vann. Sett en stor bolle med isvann klar. Tilsett grønne bønner i kjelen og kok til de er sprøtt møre, ca. 2 til 3 minutter. Sil av vannet og dypp de grønne bønnene i isvannet for å stoppe kokeprosessen. Sil av vannet igjen.
- 22. Visp eddik, sennep og honning i en stor bolle. Rør inn oljen til det blir en emulsjon. Tilsett de grønne bønnene, cannellini-bønner, kidneybønner, basilikum, persille og sjalottløk i bollen, og vend forsiktig slik at alt blir dekket. Krydre med salt og pepper, og server.