
Coquito
Lær hvordan du lager den populære cubanske julecocktailen coquito med vår enkle oppskrift. Perfekt for vinterfesten og julen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 6
drikke
Sesong: vinter
Ingredienser
- 1 boks kokosmelk (Coco Lopez)
- 1 boks søtet kondensert melk
- 1 kopp melk eller kremfløte (etter eget valg)
- 6 egg, lett pisket*
- 1 kopp hvit rom
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene og juster smaken med mer av den væsken du foretrekker. Kremen og eggene vil tilføre rikhet, og selvfølgelig vil mer alkohol gi en tyngre punch. Oppbevar væsken i en stor glassflaske med kullsyre, en som kan lukkes igjen og låses.
- 2*ADVARSEL MOT RÅEGG*
- 3Food Network Kitchens anbefaler forsiktighet ved inntak av rå og lettkokte egg på grunn av den lille risikoen for Salmonella eller andre matbårne sykdommer. For å redusere denne risikoen, anbefaler vi at du kun bruker ferske, riktig oppbevarte, rene egg av klasse A eller AA med intakte skaller, og unngår kontakt mellom eggeplommene eller eggehvitene og skallet.