
Skirt steak-tacos med ovnsbakt tomatsalsa
oppskrift på smakfulle skirt steak tacos med ovnsbakt tomatsalsa. enkel å lage og perfekt for en sommermiddag eller helgefeiring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Varm opp grillen til høy varme.
- 33. Pakk tortillalefser inn i aluminiumsfolie og legg dem på øverste rille i grillen mens biffen grilles.
- 44. Varm opp en grillpanne på høy varme. Pensle biffen med olje og krydre med salt og pepper på begge sider. Grill på den ene siden til den er gyllenbrun og litt forkullet, ca. 3 til 4 minutter. Vend biffen og kok den til medium-rare, ca. 3 til 4 minutter til. La den hvile i 5 minutter, og skjær den deretter i tynne skiver på tvers av fibrene, ca. 0,6 cm tykke.
- 55. Fyll hver tortilla med litt salat, 3 til 4 stykker kjøtt, løk, grillet tomatsalsa, rømme og avocado.
- 66. Varm opp grillen til høy varme.
- 77. Varm opp olje i en liten sautépanne og stek chiles, løk og hvitløk til de er myke.
- 88. Pensle tomatene med olje og krydre med salt og pepper. Grill dem på begge sider til de er litt forkullede og myke.
- 99. Overfør tomater og serranoskiver til en food processor; tilsett limesaft, salt og pepper, og kjør til en jevn salsa. Tilsett koriander og puls et par ganger (det skal være små flekker av koriander i salsaen). Overfør til en bolle.