
potetsuppe
Lær hvordan du lager en kremet og deilig potetssuppe med en enkel oppskrift. Perfekt for kalde dager, varmende og mettende.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 22. I en tung, 1 1/2-gallon stor kjele, varm opp kyllingkraften. Tilsett timian, salt og pepper.
- 33. I en foodprosessor, mos rå poteter og løk. Tilsett i kraften. La det småkoke i 1 1/2 til 2 timer. Tilsett kremfløte og terningstekte poteter. (Hvis suppen blir for tykk, tynn den ut med vann).
- 44. For å servere, øs opp 8 unser varm suppe i en ovnsikker serveringsskål eller en slow cooker. Topp med 2 til 3 unser revet cheddarost. Sett under grillen i 4 til 6 minutter, eller til osten er smeltet.
- 55. Legg på tallerken. Topp med 1 spiseskje rømme, 1 spiseskje hakkede vårløk, og 1 spiseskje bacon, og server.