Lima-bønnepuré
oppskrift på en kremet og næringsrik lima bean purée, perfekt som tilbehør eller som en del av hovedretten. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 10-unse pakke frosne lima-bønner
- 1/2 teskje finhakket hvitløk
- 1/2 teskje revet appelsinskall
- 2 til 4 spiseskjeer usaltet smør
- Vann eller buljong til å dekke
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Bland lima bønner og hvitløk, med buljong eller vann til det dekker, og la det småkoke under lokk på lav varme i 15 minutter eller til det er veldig mørt (tilsett mer væske hvis det fordamper for raskt).
- 2Kjør lima bønner i en food processor sammen med revet appelsinskall og smør. For en finere puré, sil lima bønnene gjennom en sikt eller matmølle for å fjerne skinnene; smak til med salt og pepper.
- 3Kan lages i forkant og varmes opp i mikrobølgeovn eller i en dobbel kjele.