
Jordbærsuppe
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull jordbærsuppe. Perfekt for varme sommerdager. Enkel oppskrift med friske jordbær og naturlige ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Sett til side 4 av de beste jordbærene til pynt, og grovhakk de resterende bærene. Legg dem i en 2. non-reaktiv kjele, og tilsett sukker og vann. Dekk til og la det småkoke. Når jordbærene begynner å slippe ut saften, tilsett den utblandede rødvinen med maisenna, og la det småkoke i totalt 10 minutter.
- 23. Kjør bærene gjennom en food mill eller i en food processor, og avkjøl til servering. Før servering, smak til; tilsett mer vin og sukker om nødvendig. Skjær de reserverte bærene i fanlignende former.
- 3Skje suppen i avkjølte, grunne skåler og topp med pisket krem; plasser jordbærpyntet midt på kremen, og nyt.