
Gresskar-pekannøttmuffins
Lær hvordan du lager deilige pumpkin pecan muffins med enkel oppskrift. Perfekt til høst- eller vinterbakst, med sprø pecannøtter og myk gresskarsmak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Sesong: høst
Ingredienser
- 1 1/2 kopper hvetemel
- 1 ts natron
- 2 ts gresskarpietspice
- 1/4 ts salt
- 1 kopp sukker
- 1/4 kopp lyst brunt sukker, pakket
- 1 kopp hermetisk gresskarpuré
- 1/2 kopp kulturmelk
- 1/4 kopp STAR Extra Light Olivenolje pluss mer til å smøre muffinsformen
- 1 egg
- 3/4 kopp hakkede pekannøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. I en stor bolle, visp mel med natron, krydderkrydder og salt.
- 2I en annen bolle, bland sukker, gresskar, kulturmelk, olje og egg. Visp til det er godt blandet.
- 3Rør inn de tørre ingrediensene bare til de er helt innarbeidet. Vend inn pekannøttene.
- 4Fordel røren likt i 12 smurte muffinsformer og stek i 20 til 25 minutter, eller til muffinsene spretter tilbake når de lett berøres i midten.
- 5Ta dem ut av formen og avkjøl på en rist. Server varme eller i romtemperatur.