Gresskar-pekannøttmuffins

Gresskar-pekannøttmuffins

Lær hvordan du lager deilige pumpkin pecan muffins med enkel oppskrift. Perfekt til høst- eller vinterbakst, med sprø pecannøtter og myk gresskarsmak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 2. 1 ts natron
  • 3. 2 ts gresskarpietspice
  • 4. 1/4 ts salt
  • 5. 1 kopp sukker
  • 6. 1/4 kopp lyst brunt sukker, pakket
  • 7. 1 kopp hermetisk gresskarpuré
  • 8. 1/2 kopp kulturmelk
  • 9. 1/4 kopp STAR Extra Light Olivenolje pluss mer til å smøre muffinsformen
  • 10. 1 egg
  • 11. 3/4 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. I en stor bolle, visp mel med natron, krydderkrydder og salt.
  2. 22. I en annen bolle, bland sukker, gresskar, kulturmelk, olje og egg. Visp til det er godt blandet.
  3. 33. Rør inn de tørre ingrediensene bare til de er helt innarbeidet. Vend inn pekannøttene.
  4. 4Fordel røren likt i 12 smurte muffinsformer og stek i 20 til 25 minutter, eller til muffinsene spretter tilbake når de lett berøres i midten.
  5. 5Ta dem ut av formen og avkjøl på en rist. Server varme eller i romtemperatur.