Brokkoli- og pepperonipinner

Brokkoli- og pepperonipinner

oppskrift på deilige broccoli og pepperoni pinwheels. perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. Nonstick kokespray, for å smøre kakeformen
  • 2. 1 tube med croissant-deig
  • 3. 42 til 50 skiver pepperoni
  • 4. 1 ½ kopper frosne broccolibuketter, tint, avrente og hakket (jeg presser broccolien mellom tørkepapir for å fjerne så mye vann som mulig)
  • 5. Hvitløkssalt, til å strø over
  • 6. 1 kopp revet mozzarella
  • 7. 2 spiseskjeer revet Parmesan

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Smør en rund kakeform på 20 cm med kokespray.
  3. 33. Rull ut crescent-deigen på en ren overflate. Bruk en kjevle til å rulle over deigen et par ganger og strekke den litt ut til en stor rektangulær form. Legg pepperonien på deigen. Fordel brokkolien jevnt over, og strø over hvitløksalt. Topp med et jevnt lag mozzarella.
  4. 44. Rull deigen fra den ene siden til den andre. Bruk en skarp kniv til å skjære den i syv 2,5 cm tykke runder. Legg rundene i den forberedte kakeformen, tett i tett. Stek til de er gyldne, ca. 25 til 30 minutter. Strø over parmesan og la den stå i 5 minutter før servering.