
Brokkoli- og pepperonipinner
oppskrift på deilige broccoli og pepperoni pinwheels. perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- Nonstick kokespray, for å smøre kakeformen
- 1 tube med croissant-deig
- 42 til 50 skiver pepperoni
- 1 ½ kopper frosne broccolibuketter, tint, avrente og hakket (jeg presser broccolien mellom tørkepapir for å fjerne så mye vann som mulig)
- Hvitløkssalt, til å strø over
- 1 kopp revet mozzarella
- 2 spiseskjeer revet Parmesan
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Smør en rund kakeform på 20 cm med kokespray.
- 3Rull ut crescent-deigen på en ren overflate. Bruk en kjevle til å rulle over deigen et par ganger og strekke den litt ut til en stor rektangulær form. Legg pepperonien på deigen. Fordel brokkolien jevnt over, og strø over hvitløksalt. Topp med et jevnt lag mozzarella.
- 4Rull deigen fra den ene siden til den andre. Bruk en skarp kniv til å skjære den i syv 2,5 cm tykke runder. Legg rundene i den forberedte kakeformen, tett i tett. Stek til de er gyldne, ca. 25 til 30 minutter. Strø over parmesan og la den stå i 5 minutter før servering.