
Granateple- og eplecrisp
oppskrift på en deilig pomegranate apple crisp, perfekt som dessert. enkel å lage, med sprø topping og saftig eple- og granateplefyll. perfekt for høstsesongen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Sesong: høst
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Spesialutstyr: Fire ovnssikre boller med kapasitet på 1 kopp.
- 22. Til topping: I en liten bolle, rør sammen mandelmel, havregryn, lønnesirup, mel, salt og kanel. Tilsett smør og bruk fingrene eller en gaffel for å blande til små klumper dannes. Sett til side.
- 33. Til fyllet: Forvarm ovnen til 190°C (375°F). I en liten bolle, vend sammen epler, granateplefrø, sitronsaft, lønnesirup og kanel. Fordel blandingen i fire ovnssikre boller med kapasitet på 1 kopp og sett dem på et stekebrett. Stek til det bobler og er gyllent, ca. 45 minutter. La avkjøle i 5 minutter før servering.