
Blå mais cubansk taco
oppskriften på blue corn cuban taco gir deg en smakfull og enkel rett med autentiske cubanske smaker. perfekt for en rask middag eller helgefeiring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Visp sammen 3 spiseskjeer av oljen, appelsinjuice, hvitløk og oregano i en ildfast form, tilsett svinekjøttet og vend det slik at det dekkes. Dekk til og la det marinere i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 4 timer.
- 22. Varm opp grillen til høy varme eller en non-stick stekepanne med noen spiseskjeer rapsolje over middels til høy varme på komfyren.
- 33. Ta svinekjøttet ut av marinaden og legg det på grillen. Grill til det er gyllentbrunt og litt forkullet, og et steketermometer som settes inn i midten av kjøttet viser 150 °F (ca. 65 °C), omtrent 12 til 15 minutter. Ta det av grillen og la det hvile i 5 minutter før du skjærer det i 1/4-tommers tykke skiver.
- 44. Skru ned varmen på grillen til middels. Legg tortillalefsene på grillen og grill i omtrent 10 sekunder på hver side for å gjøre dem myke. Legg tortillalefsene på en flat overflate. Fordel ingrediensene jevnt over den ene halvdelen av hver tortilla. Begynn med en skive ost, deretter skinke, så noen skiver av svinekjøttet, noen skiver jalapeños og en ny skive ost. Brett toppen av tortillaen over ingrediensene og trykk lett på den. Pensle toppen av tortillaene med litt av den resterende oljen og legg dem på grillen, med oljesiden ned, og grill til de er lett gyllenbrune, mens du trykker på dem for å flate ut, i 3 til 4 minutter. Pensle toppen av tortillaene med olje, snu dem og fortsett å grille, mens du trykker ned på tortillaene til de er gyllenbrune og osten har smeltet.