Jamies gamle, tradisjonelle ingefærkaker med krøllede kanter

Jamies gamle, tradisjonelle ingefærkaker med krøllede kanter

oppskrift på jamies gamlecrinkle cookies med ingefær, perfekte for jul og vinter. enkel å lage, smakfull og myk inni. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakverk

Ingredienser

  • 1. 2 kopper hvetemel
  • 2. 2 teskjeer natron
  • 3. 1 ½ teskjeer malt ingefær
  • 4. 1 teskje malt kanel
  • 5. ½ teskje kosher-salt
  • 6. ¼ teskje malt allehånde
  • 7. ¼ teskje malt nellik
  • 8. ½ kopp vegetabilsk fettstoff
  • 9. ¼ kopp usaltet smør, myknet
  • 10. ½ kopp lett pakket lyst brunt sukker
  • 11. ½ kopp vanlig sukker
  • 12. ¼ kopp sirup (melasse)
  • 13. 1 stort egg
  • 14. ¼ kopp pluss 1 spiseskje turbinadosukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. I en middels stor bolle, visp sammen mel, natron, ingefær, kanel, salt, allehånde og nellik. Tilsett smør, margarin og den brune og hvite sukkeret i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med eltekrok. Pisk på middels hastighet til det er lyst og luftig, ca. 3 til 4 minutter. Bland inn melblandingen litt etter litt, og pisk til det er godt kombinert.
  3. 33. Tilsett melblandingen i porsjoner og pisk til deigen er jevn.
  4. 44. Ha turbinadosukker på en liten tallerken eller i en skål. Rull deigen til kuler med diameter på ca. 2,5 cm (ca. 14 gram per kule), og vend dem i sukkeret. Legg 12 kuler på et bakepapirkledd stekebrett med 5 cm mellomrom. Stek småkakene i 9 til 11 minutter, og snu brettet halvveis i steketiden. La kakene avkjøle på stekebrettet i 4 minutter, før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøles helt. Gjenta med resten av deigen.