
Jamies gamle, tradisjonelle ingefærkaker med krøllede kanter
oppskrift på jamies gamlecrinkle cookies med ingefær, perfekte for jul og vinter. enkel å lage, smakfull og myk inni. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. I en middels stor bolle, visp sammen mel, natron, ingefær, kanel, salt, allehånde og nellik. Tilsett smør, margarin og den brune og hvite sukkeret i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med eltekrok. Pisk på middels hastighet til det er lyst og luftig, ca. 3 til 4 minutter. Bland inn melblandingen litt etter litt, og pisk til det er godt kombinert.
- 33. Tilsett melblandingen i porsjoner og pisk til deigen er jevn.
- 44. Ha turbinadosukker på en liten tallerken eller i en skål. Rull deigen til kuler med diameter på ca. 2,5 cm (ca. 14 gram per kule), og vend dem i sukkeret. Legg 12 kuler på et bakepapirkledd stekebrett med 5 cm mellomrom. Stek småkakene i 9 til 11 minutter, og snu brettet halvveis i steketiden. La kakene avkjøle på stekebrettet i 4 minutter, før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøles helt. Gjenta med resten av deigen.