Bohemske dumplings

Bohemske dumplings

Lær hvordan du lager bohemian dumplings med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull forrett eller hovedrett, med spennende smaker og enkel tilberedning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp instantmel
  • 2. 1 kopp melk
  • 3. 2 eggeplommer
  • 4. Salt
  • 5. 2 kopper tørt, hvitt brød i terninger
  • 6. 4 spiseskjeer smør
  • 7. 1/3 kopp smeltet gåsefett, romtemperert
  • 8. 2 eggehviter

Fremgangsmåte

  1. 11. Sikt melet ned i en bolle. I en annen bolle blander du sammen melk og eggeplommer med litt salt. Tilsett melkeblandingen i melet og rør til en jevn deig.
  2. 22. Stek brødet i smør over middels varme til det er gyldent. Strø brødet over deigen. Hell på gåsefett og la blandingen hvile i 1 time. Kjør brødet inn i deigen. Pisk eggehvitene stive og vend dem inn i deigen.
  3. 33. Bløtlegg et kjøkkenhåndkle i vann, klem det godt ut, og legg det i en sil. Ha deigen i silen, trekk håndkleet opp rundt deigen og knyt det umiddelbart over deigen. Overfør den innpakkede deigen til en kjele med kokende vann og en rist, og pochér den i 1 time. Overfør den til et fat, la den avkjøle litt, og løsne knuten. Skjær dumlingen i skiver med en tråd.
  4. 44. Anbefalt drikke: Lager