
Rekesalat med cocktaildressing
Lær hvordan du lager en klassisk shrimp cocktail, perfekt som forrett til enhver anledning. Enkel oppskrift med friske reker og deilig saus.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Lag cocktail-sausen: Bland chili-saus, ketchup, sitronsaft, pepperot, hot saus og Worcestershire-saus i en liten bolle. Krydre med salt og pepper. Sett i kjøleskapet minst 1 time før servering.
- 22. Lag rekene: Bland 8 kopper vann, laurbærblad, kvartet sitron, pepperkorn, korianderfrø og 2 spiseskjeer salt i en stor kjele. Kok opp, reduser deretter varmen til middels lav og tilsett rekene. La småkoke til rekene krøller seg litt og er gjennomkokte, ca. 4 minutter. Ta rekene opp med en hullsleiv og legg dem på en tallerken; sett i kjøleskapet til de er avkjølte, ca. 1 time. Server med cocktail-saus og sitronbåter.
- 33. Fotograf: Ryan Dausch