
Spenat med oliven og rosiner
oppskrift på schweizerkål med oliven og rosiner, en smakfull og sunn rett perfekt for enhver anledning
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kutt stilker og tykke midtribber fra sveitsiskkålbladene. Kast midtribbene og hakk de grove stilkene og bladene separat.
- 22. I en tung stekepanne på 23 cm, kok løk i olje over middels varme, under omrøring, til den er myk. Tilsett stilker, 2 spiseskjeer vann, rosiner og salt etter smak, og kok, under lokk, over moderat lav varme til stilkene er møre, ca. 5 minutter. Tilsett bladene, oliven og de resterende 2 spiseskjeene vann, og kok, under lokk, over moderat varme til bladene er visnet, ca. 3 minutter. Fjern lokket og kok, under omrøring av og til, til det meste av væsken har fordampet og bladene er møre.