
Eggplantkaviar
lær hvordan du lager eggplant caviar – en smakfull og enkel forrett som passer perfekt til enhver anledning. enkel oppskrift med trinn for trinn instrukser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 350 grader. Del auberginene i to og gni kjøttsiden med 1/4 kopp av olivenoljen. Plasser dem på rist som er satt på bakepapirkledte stekeplater. Stek i 40 til 45 minutter. Ta dem ut av ovnen og la dem avkjøle til de er håndterbare. Skrap ut kjøttet og ha det i en foodprocessor, og kjør til det er jevnt og kremaktig. Overfør til en stor blandingsbolle og vend inn tomater, oliven, persille, hvitløk og sitronsaft. Visp inn den resterende 1/4 koppen olivenolje. Smak til med salt og pepper.