
Chile Rub
Lær hvordan du lager en deilig chilirub hjemme. Denne krydderblandingen passer perfekt til kjøtt, fisk og vegetarretter. Enkel oppskrift og tips!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For å lage chilirubben, bruk en liten stekepanne og rist ancho-chili, hele spisskummen og hele korianderfrø på middels varme på komfyren. Deretter, mal de ristet krydderne i en krydderkvern og legg dem sammen med de andre ingrediensene i en liten bolle. For å krydre biffene, bland inn oljen og det klarnede smøret på et serveringsfat, og dypp deretter biffene i olje- og smørblandingen. La overflødig renne av, og dekk hver side av biffene med krydderblandingen før koking.
- 22. For chipotlechilisausen: For å lage sausen, varm opp en liten sauspanne og stek løk og tynne skiver hvitløk i ett minutt på høy varme. Deretter, tilsett koriander og spisskummen, og rist krydderne i 30 sekunder. Til slutt, tilsett de resterende ingrediensene og la det koke i 30 minutter på middels varme. Sausen vil begynne å tykne. Bruk en blender eller en liten stavmikser og kjør sausen til den er jevn. Server denne sausen med hvilken som helst type biff eller kylling fra grillen.
- 33. For kremet spinat: I en tykkbunnet sauspanne, reduser fløten til halvparten. Når den er redusert, fjern den fra varmen og visp inn det kalde smøret til alt er godt blandet. Deretter, tilsett parmesanost og hakket spinat, og sett pannen tilbake på komfyren på lav til middels varme i 8 til 10 minutter. Rør godt underveis. For å avslutte, krydre med salt og pepper.