
Langtidskokte baby back ribs
oppskrift på smakfulle baby back ribs tilberedt i slow cooker. enkel måte å lage møre og saftige ribs på, perfekt for hverdagsmat eller helgefeiring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 pund baby back ribs, trimmet
- salt og nykvernet svart pepper, etter smak
- 1/2 kopp vann
- 1/2 løk, skivet
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 flaske barbequesaus (18 unse)
Fremgangsmåte
- 1Krydre ribbe med salt og pepper.
- 2Hell vann i en slow cooker. Legg ribbe lagvis i slow cookeren. Topp ribben med løk og hvitløk.
- 3Kok på høy varme i 4 timer (eller på lav varme i 8 timer).
- 4Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 5Overfør ribben til et stekebrett. Kast løk og hvitløk. Smør ribben med barbequesaus.
- 6Stek i den forvarmede ovnen til sausen karamelliserer og fester seg til kjøttet, ca. 10 til 15 minutter.