Bakt ananascasserol

Bakt ananascasserol

oppskrift på baked pineapple casserole - en søt og enkel dessert som passer perfekt til helgen eller spesielle anledninger

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 4 egg
  • 1 klype malt kanel (valgfritt)
  • 1 klype malt muskatnøtt (valgfritt)
  • 5 skiver hvitt brød, revet i biter
  • 1 (20 ounces) boks knust ananas med juice

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en mellomstor ildfast form.
  2. 2I en bolle, pisk smør og sukker sammen. Pisk inn egg ett om gangen. Rør inn kanel og muskatnøtt. Tilsett brød og knust ananas i blandingen. Hell blandingen i den forberedte formen.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til den er boblende og lett brunet, ca. 60 minutter.