
Bakt ananascasserol
oppskrift på baked pineapple casserole - en søt og enkel dessert som passer perfekt til helgen eller spesielle anledninger
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 1/2 kopp smør
- 1 kopp hvitt sukker
- 4 egg
- 1 klype malt kanel (valgfritt)
- 1 klype malt muskatnøtt (valgfritt)
- 5 skiver hvitt brød, revet i biter
- 1 (20 ounces) boks knust ananas med juice
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en mellomstor ildfast form.
- 2I en bolle, pisk smør og sukker sammen. Pisk inn egg ett om gangen. Rør inn kanel og muskatnøtt. Tilsett brød og knust ananas i blandingen. Hell blandingen i den forberedte formen.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til den er boblende og lett brunet, ca. 60 minutter.