
Østerssuppe
Lær hvordan du lager en deilig oyster stew med våre enkle instruksjoner. Perfekt for en varmende forrett eller kveldsmat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp smør
- 1 kopp finhakket selleri
- 3 spiseskjeer finhakket sjalottløk
- 1 kvart halv- og halvfløte
- 2 (12 ounces) beholdere med ferske, skrelte østers, uten å drenere
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- en klype cayennepepper, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Smelt smøret i en stor stekepanne over middels varme, og kok selleri og sjalottløk til sjalottløken er myk.
- 2Hell halvparten og halvparten i en stor kjele over middels høy varme. Bland inn smøret, sellerien og sjalottløken. Rør kontinuerlig. Når blandingen nesten koker, heller du østersene og væsken deres i kjelen. Krydre med salt, pepper og cayennepepper. Rør kontinuerlig til østersene krøller seg i endene. Når østersene krøller seg, er suppen ferdigkokt; slå av varmen og server.