
Tater Tots®-gryte
Lær hvordan du lager en deilig tater tots® casserole med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Koking spray
- 1 pakke (32 unser) frosne, bite-størrelse potetnuggets (som Tater Tots®), delt
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1 kopp hakket løk
- 2 teskjeer Worcestershire-saus
- 2 teskjeer Montreal-style biffkrydder (valgfritt)
- 1 teskje hvitløkspulver
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 1 boks (10,75 unser) kondensert soppsuppe
- 1/2 kopp melk
- 1/2 kopp revet Cheddar-ost
- 1 teskje Worcestershire-saus
- 1 kopp revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 33x23 cm med matolje eller koking spray.
- 2Fordel 20 potetnuggets i den ildfaste formen.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til de er gjennomvarme, ca. 10 minutter.
- 4Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Stek og rør inn storfekjøtt og løk i den varme pannen til storfekjøttet er helt brunt, 5 til 7 minutter; sil av fett. Krydre storfekjøttet med 2 teskjeer Worcestershire-saus, biffkrydder, hvitløkspulver og svart pepper.
- 5Rør sammen soppsuppe, melk, 1/2 kopp Cheddar-ost og 1 teskje Worcestershire-saus i en bolle.
- 6Mos de varme potetnuggetsene i den ildfaste formen slik at bunnen dekkes helt. Fordel det stekte storfekjøttet over potetnuggetsene. Hell suppen jevnt over kjøttlaget. Topp med resten av potetnuggetsene og dryss jevnt over 1 kopp Cheddar-ost.
- 7Stek i den forvarmede ovnen til retten er boblende og potetene er gyldenbrune, ca. 30 til 40 minutter.