Marshmallowglasur

Marshmallowglasur

Lær hvordan du lager marshmallow icing med vår enkle oppskrift. Perfekt til kaker og cupcakes, og gir en søt, luftig finish. Enkel å lage for nybegynnere!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 eggehviter
  • 1 ½ kopper hvitt sukker
  • ⅓ kopp kaldt vann
  • 1 ½ teskje lys mais sirup
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 kopp miniatyrmarsipan

Fremgangsmåte

  1. 1Ha eggehvitene, sukkeret, vannet og sirupen i toppen av et dobbelkoker. Pisk til det er godt blandet. Sett det over kokende vann. Pisk kontinuerlig med elektrisk visp i 7 minutter, eller til det kan stå i topper når vispen løftes. Fjern fra varmen.
  2. 2Rør inn marshmallows og vanilje. Pisk til de er smeltet.