Quinoasommerens salat med feta

Quinoasommerens salat med feta

Lær hvordan du lager en deilig quinoa sommer salat med fetaost. Perfekt for varme sommerdager, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 kopper vann
  • 1 kopp quinoa
  • 1 (113 gram) pakke fetaost, smuldret
  • 1 liten agurk, tynne skiver
  • 1 roma (plomme) tomat, hakket
  • 1 spiseskje sitronsaft
  • 1 spiseskje eplesidereddik
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1 teskje tørket dill
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp vann og quinoa i en kjele. Skru ned varmen til middels-lav, dekk til, og la det småkoke til quinoa er mør og vannet er absorbert, ca. 15 til 20 minutter. Sett quinoaen i kjøleskapet i en stor bolle til den er avkjølt, ca. 30 minutter.
  2. 2Rør inn fetaost, agurk, tomat, sitronsaft, eddik, olivenolje, dill, salt og pepper i quinoaen.