Quinoasommerens salat med feta
Lær hvordan du lager en deilig quinoa sommer salat med fetaost. Perfekt for varme sommerdager, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 kopper vann
- 1 kopp quinoa
- 1 (113 gram) pakke fetaost, smuldret
- 1 liten agurk, tynne skiver
- 1 roma (plomme) tomat, hakket
- 1 spiseskje sitronsaft
- 1 spiseskje eplesidereddik
- 1 spiseskje olivenolje
- 1 teskje tørket dill
- 1 teskje salt
- 1 teskje nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Kok opp vann og quinoa i en kjele. Skru ned varmen til middels-lav, dekk til, og la det småkoke til quinoa er mør og vannet er absorbert, ca. 15 til 20 minutter. Sett quinoaen i kjøleskapet i en stor bolle til den er avkjølt, ca. 30 minutter.
- 2Rør inn fetaost, agurk, tomat, sitronsaft, eddik, olivenolje, dill, salt og pepper i quinoaen.