Ristede brødsmuler

Ristede brødsmuler

Lær hvordan du lager sprø og deilige toasted breadcrumbs. Perfekt som topping eller smakstilsetning i ulike retter. Enkelt, raskt og velsmakende!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1/4 av et godt brød av rustikt hvitt brød (ferskt eller daggammelt)
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • kosher salt

Fremgangsmåte

  1. 1Ikke bekymre deg for å lage brødsmulene jevne; det er mer teksturmessig godhet å hente når størrelsen på brødsmulene varierer. Riv omtrent en fjerdedel av et godt brød av rustikk hvitt brød (ferskt eller daggammelt) til du har 2 kopper 1" store, uten skorpe brødsmuler. Kjør dem i en food processor til de er grovkornede. Rist brødsmulene i omtrent 3 spiseskjeer olivenolje i en stor stekepanne over middels høy varme, og vend dem ofte, til de er sprø og gyldne, ca. 5 minutter. Krydre med kosher-salt og la dem avkjøle på en tallerken dekket med kjøkkenpapir. FORBERED SELV: Brødsmulene kan lages ett døgn i forveien. Oppbevar dem lufttett ved romtemperatur.