Marinerte sopp II

Marinerte sopp II

Oppskrift på deilige syltede sopp marinert i smakfulle krydder. Perfekt som tilbehør eller snacks. Enkelt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1/3 kopp rødvin-eddik
  • 2. 1/3 kopp olivenolje
  • 3. 1 liten løk, skivet tynt
  • 4. 1 teskje salt
  • 5. 2 ss tørket persille
  • 6. 1 teskje malt tørr sennep
  • 7. 1 ss brunt sukker
  • 8. 2 fedd hvitløk, skrelt og knust
  • 9. 1 pund små ferske knapp sopp

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor kjele, bland rødvin-eddik, olivenolje, løk, salt, persille, tørr sennep, brunt sukker og hvitløk. Kok opp. Senk varmen. Rør inn sopp. La småkoke i 10 til 12 minutter, rør av og til. Hell over i rene beholdere og avkjøl i kjøleskapet før servering.