
Kylling Marsala
Oppdag oppskriften på Chicken Marsala, en smakfull italiensk rett med sopp og vin. Perfekt for middagen. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp hvetemel til å panere
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 1/2 teskje tørket oregano
- 4 kyllingbryst uten skinn og bein - banket 1/4 tomme tykk
- 4 ss smør
- 4 ss olivenolje
- 1 kopp skiver sopp
- 1/2 kopp Marsala vin
- 1/4 kopp koke sherry
Fremgangsmåte
- 1I en grunne tallerken eller bolle, bland sammen mel, salt, pepper og oregano. Vend kyllingstykker i melblandingen.
- 2I en stor stekepanne, smelt smør i olje over middels varme. Legg kyllingen i pannen, og brun lett. Vend kyllingstykkene, og tilsett sopp. Hell i vin og sherry. Dekk til stekepannen; la kyllingen småkoke i 10 minutter, snu en gang, til den ikke lenger er rosa og saftene er klare.