Hello Fresh Mobile Banner
Kylling Marsala

Kylling Marsala

Oppdag oppskriften på Chicken Marsala, en smakfull italiensk rett med sopp og vin. Perfekt for middagen. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp hvetemel til å panere
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 1/2 teskje tørket oregano
  • 4 kyllingbryst uten skinn og bein - banket 1/4 tomme tykk
  • 4 ss smør
  • 4 ss olivenolje
  • 1 kopp skiver sopp
  • 1/2 kopp Marsala vin
  • 1/4 kopp koke sherry

Fremgangsmåte

  1. 1I en grunne tallerken eller bolle, bland sammen mel, salt, pepper og oregano. Vend kyllingstykker i melblandingen.
  2. 2I en stor stekepanne, smelt smør i olje over middels varme. Legg kyllingen i pannen, og brun lett. Vend kyllingstykkene, og tilsett sopp. Hell i vin og sherry. Dekk til stekepannen; la kyllingen småkoke i 10 minutter, snu en gang, til den ikke lenger er rosa og saftene er klare.