
London Broil II
Lær å lage London Broil med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull og saftig hovedrett som imponerer gjestene dine. Lett å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 2. 1 teskje salt
- 3. 3 spiseskjeer soyasaus
- 4. 1 spiseskje ketchup
- 5. 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 6. 1/2 teskje malt svart pepper
- 7. 1/2 teskje tørket oregano
- 8. 1,8 kilo flanksteak
Fremgangsmåte
- 11. I en liten bolle, bland sammen hvitløk, salt, soyasaus, ketchup, vegetabilsk olje, svart pepper og oregano.
- 22. Skjær diamantmønster i begge sider av kjøttet, ca. 3 mm dypt. Gni hvitløksblandingen inn i begge sider av kjøttet. Pakk det tett inn i aluminiumsfolie, og la det stå i kjøleskapet i 5 til 6 timer, eller over natten. Vend kjøttet hver tredje time.
- 33. Forvarm en utendørs grill til høy varme, og pensle risten lett med olje.
- 44. Legg kjøttet på den forberedte grillen. Stek i 3 til 7 minutter per side, eller til ønsket stekegrad.