London Broil II

London Broil II

Lær å lage London Broil med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull og saftig hovedrett som imponerer gjestene dine. Lett å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 2. 1 teskje salt
  • 3. 3 spiseskjeer soyasaus
  • 4. 1 spiseskje ketchup
  • 5. 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 6. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 7. 1/2 teskje tørket oregano
  • 8. 1,8 kilo flanksteak

Fremgangsmåte

  1. 11. I en liten bolle, bland sammen hvitløk, salt, soyasaus, ketchup, vegetabilsk olje, svart pepper og oregano.
  2. 22. Skjær diamantmønster i begge sider av kjøttet, ca. 3 mm dypt. Gni hvitløksblandingen inn i begge sider av kjøttet. Pakk det tett inn i aluminiumsfolie, og la det stå i kjøleskapet i 5 til 6 timer, eller over natten. Vend kjøttet hver tredje time.
  3. 33. Forvarm en utendørs grill til høy varme, og pensle risten lett med olje.
  4. 44. Legg kjøttet på den forberedte grillen. Stek i 3 til 7 minutter per side, eller til ønsket stekegrad.