Grillede svinekoteletter med brunt sukker

Grillede svinekoteletter med brunt sukker

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1/2 kopp brunt sukker, godt pakket
  • 1/2 kopp eplejuice
  • 4 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje soyasaus
  • 1/2 teskje malt ingefær
  • salt og pepper etter smak
  • 2 teskjeer maisstivelse
  • 1/2 kopp vann
  • 6 benfrie svinekoteletter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en utendørsgrill til høy varme.
  2. 2I en liten kjele, bland brunt sukker, eplejuice, olje, soyasaus, ingefær, salt og pepper. Kok opp. Bland vann og maisstivelse i en liten bolle, og visp det inn i brunt sukker-blandingen. Rør til det tykner.
  3. 3Pensle risten lett med olje før du legger svinekotelettene på grillen. Stek over varme kull i 10 til 12 minutter, og snu én gang. Pensle med saus rett før du tar kotelettene av grillen. Server med resten av sausen.