
Grillede svinekoteletter med brunt sukker
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1/2 kopp brunt sukker, godt pakket
- 1/2 kopp eplejuice
- 4 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1 spiseskje soyasaus
- 1/2 teskje malt ingefær
- salt og pepper etter smak
- 2 teskjeer maisstivelse
- 1/2 kopp vann
- 6 benfrie svinekoteletter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm en utendørsgrill til høy varme.
- 2I en liten kjele, bland brunt sukker, eplejuice, olje, soyasaus, ingefær, salt og pepper. Kok opp. Bland vann og maisstivelse i en liten bolle, og visp det inn i brunt sukker-blandingen. Rør til det tykner.
- 3Pensle risten lett med olje før du legger svinekotelettene på grillen. Stek over varme kull i 10 til 12 minutter, og snu én gang. Pensle med saus rett før du tar kotelettene av grillen. Server med resten av sausen.