Grillede svinekoteletter med brunt sukker

Grillede svinekoteletter med brunt sukker

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp brunt sukker, godt pakket
  • 2. 1/2 kopp eplejuice
  • 3. 4 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 4. 1 spiseskje soyasaus
  • 5. 1/2 teskje malt ingefær
  • 6. salt og pepper etter smak
  • 7. 2 teskjeer maisstivelse
  • 8. 1/2 kopp vann
  • 9. 6 benfrie svinekoteletter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm en utendørsgrill til høy varme.
  2. 22. I en liten kjele, bland brunt sukker, eplejuice, olje, soyasaus, ingefær, salt og pepper. Kok opp. Bland vann og maisstivelse i en liten bolle, og visp det inn i brunt sukker-blandingen. Rør til det tykner.
  3. 33. Pensle risten lett med olje før du legger svinekotelettene på grillen. Stek over varme kull i 10 til 12 minutter, og snu én gang. Pensle med saus rett før du tar kotelettene av grillen. Server med resten av sausen.