
Philly Cheesesteak-sandwich med hvitløksmajones
Lær å lage den perfekte Philadelphia Cheesesteak med smakfull hvitløk mayo. Enkel oppskrift for en smakfull og mettende hovedrett. Passer hele året.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp majones
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 1 spiseskje olivenolje
- 450 gram storfekjøtt av rundstek, skåret i tynne strimler
- 2 grønne paprika, skåret i 1/4 tommers strimler
- 2 løk, skåret i ringer
- salt og pepper etter smak
- 4 hoagieboller, delt på langs og ristet
- 1 pakke (ca. 225 gram) revet mozzarellaost
- 1 teskje tørket oregano
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle, bland majones og finhakket hvitløk. Dekk til, og sett i kjøleskapet. Forvarm ovnen til 260 grader Celsius (500 grader Fahrenheit).
- 2Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. Stek storfekjøtt til det er lett brunet. Rør inn grønn paprika og løk, og krydre med salt og pepper. Stek til grønnsakene er møre, og ta av varmen.
- 3Smør hver bolle rikelig med hvitløkmajones. Fordel storfekjøttet i bollene. Topp med revet ost, og dryss over oregano. Plasser smørbrødene på et stekebrett.
- 4Varm opp smørbrødene i forvarmet ovn, til osten er smeltet eller lett brunet.