Følsom italiensk ovnsbakt kylling

Følsom italiensk ovnsbakt kylling

Oppdag en enkel og smakfull italiensk bakt kyllingoppskrift som passer perfekt til hverdagen. Saftig, smakfull og enkel å lage. Perfekt for alle anledninger!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp majones
  • 2. 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 3. 3/4 teskje hvitløkspulver
  • 4. 3/4 kopp italiensk krydret brødsmuler
  • 5. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en bolle, bland majones, Parmesanost og hvitløkspulver. Ha brødsmuler i en separat bolle. Dypp kyllingen i majonesblandingen, deretter i brødsmulene for å dekke. Legg den dekkede kyllingen på et stekebrett.
  3. 33. Stek i 20 minutter i den forvarmede ovnen, eller til kyllingjuicen er klar og belegget er gyllent brunt.