
Følsom italiensk ovnsbakt kylling
Oppdag en enkel og smakfull italiensk bakt kyllingoppskrift som passer perfekt til hverdagen. Saftig, smakfull og enkel å lage. Perfekt for alle anledninger!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp majones
- 1/2 kopp revet Parmesanost
- 3/4 teskje hvitløkspulver
- 3/4 kopp italiensk krydret brødsmuler
- 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
- 2I en bolle, bland majones, Parmesanost og hvitløkspulver. Ha brødsmuler i en separat bolle. Dypp kyllingen i majonesblandingen, deretter i brødsmulene for å dekke. Legg den dekkede kyllingen på et stekebrett.
- 3Stek i 20 minutter i den forvarmede ovnen, eller til kyllingjuicen er klar og belegget er gyllent brunt.