Biffstykker

Biffstykker

Oppdag hvordan du lager møre og saftige beef tips med en enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull hovedrett til hver anledning. Lær mer her!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2. 1 løk, hakket
  • 3. 900 gram storfekjøtt i terninger til gryterett
  • 4. 2 kopper vann
  • 5. 1/4 kopp soyasaus
  • 6. 1/4 kopp Worcestershire-saus
  • 7. 1 teskje hvitløkspulver
  • 8. 1 teskje salt
  • 9. 1 teskje malt svart pepper
  • 10. 1 pose (21 gram) tørr brun sausblanding
  • 11. 1 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olje i en stor stekepanne over høy varme. Surr løken til den nesten er gjennomsiktig.
  2. 22. Tilsett kjøtt til gryten og kok på høy varme til kjøttet er brunt på alle sider; ca. 3 til 5 minutter.
  3. 33. Hell i 2 kopper vann, soyasaus og Worcestershire-saus i stekepannen. Rør inn hvitløkspulver, salt og pepper. Kok opp og skru ned varmen. Dekk til og la det småkoke i 1 ½ til 2 timer.
  4. 44. I mellomtiden blander du jevningen med 1 kopp vann. Bland godt og rør det inn i kjøttsausen. Kok opp under omrøring ofte til det er litt tykkere.