
Biffstykker
Oppdag hvordan du lager møre og saftige beef tips med en enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull hovedrett til hver anledning. Lær mer her!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1 løk, hakket
- 900 gram storfekjøtt i terninger til gryterett
- 2 kopper vann
- 1/4 kopp soyasaus
- 1/4 kopp Worcestershire-saus
- 1 teskje hvitløkspulver
- 1 teskje salt
- 1 teskje malt svart pepper
- 1 pose (21 gram) tørr brun sausblanding
- 1 kopp vann
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en stor stekepanne over høy varme. Surr løken til den nesten er gjennomsiktig.
- 2Tilsett kjøtt til gryten og kok på høy varme til kjøttet er brunt på alle sider; ca. 3 til 5 minutter.
- 3Hell i 2 kopper vann, soyasaus og Worcestershire-saus i stekepannen. Rør inn hvitløkspulver, salt og pepper. Kok opp og skru ned varmen. Dekk til og la det småkoke i 1 ½ til 2 timer.
- 4I mellomtiden blander du jevningen med 1 kopp vann. Bland godt og rør det inn i kjøttsausen. Kok opp under omrøring ofte til det er litt tykkere.