
Biffstykker
Oppdag hvordan du lager møre og saftige beef tips med en enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull hovedrett til hver anledning. Lær mer her!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olje i en stor stekepanne over høy varme. Surr løken til den nesten er gjennomsiktig.
- 22. Tilsett kjøtt til gryten og kok på høy varme til kjøttet er brunt på alle sider; ca. 3 til 5 minutter.
- 33. Hell i 2 kopper vann, soyasaus og Worcestershire-saus i stekepannen. Rør inn hvitløkspulver, salt og pepper. Kok opp og skru ned varmen. Dekk til og la det småkoke i 1 ½ til 2 timer.
- 44. I mellomtiden blander du jevningen med 1 kopp vann. Bland godt og rør det inn i kjøttsausen. Kok opp under omrøring ofte til det er litt tykkere.