Hello Fresh Mobile Banner
Biffstykker

Biffstykker

Oppdag hvordan du lager møre og saftige beef tips med en enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull hovedrett til hver anledning. Lær mer her!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1 løk, hakket
  • 900 gram storfekjøtt i terninger til gryterett
  • 2 kopper vann
  • 1/4 kopp soyasaus
  • 1/4 kopp Worcestershire-saus
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje malt svart pepper
  • 1 pose (21 gram) tørr brun sausblanding
  • 1 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en stor stekepanne over høy varme. Surr løken til den nesten er gjennomsiktig.
  2. 2Tilsett kjøtt til gryten og kok på høy varme til kjøttet er brunt på alle sider; ca. 3 til 5 minutter.
  3. 3Hell i 2 kopper vann, soyasaus og Worcestershire-saus i stekepannen. Rør inn hvitløkspulver, salt og pepper. Kok opp og skru ned varmen. Dekk til og la det småkoke i 1 ½ til 2 timer.
  4. 4I mellomtiden blander du jevningen med 1 kopp vann. Bland godt og rør det inn i kjøttsausen. Kok opp under omrøring ofte til det er litt tykkere.