Springfield-stil cashew kylling I
oppskrift på springfield style cashew chicken i. lær hvordan du lager denne deilige retten med cashewnøtter og smakfulle ingredienser. perfekt for en velsmakende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 skinn- og benfrie kyllingbryst
- 2 kopper hvetemel
- 2 teskjeer natron
- 5 spiseskjeer maisstivelse, delt
- 3 egg, pisket
- 2 kopper peanøttolje til steking
- 2 kopper kyllingbuljong
- 2 spiseskjeer østerssaus
- 1 spiseskje hvitt sukker
- 2 spiseskjeer soyasaus
- 1 teskje malt hvit pepper
- 2 spiseskjeer hakket grønn løk til pynt
- 2 kopper cashewnøtterhalvdeler
Fremgangsmåte
- 1Kutt kyllingbrystene i 2,5 cm store biter. I en flat skål eller bolle, bland sammen mel, natron og 1 spiseskje maisstivelse. I en annen skål eller bolle, pisk eggene. Dypp kyllingbitene i melblandingen, deretter i egg, og så i melblandingen igjen. Varm peanøttolje i en stor stekepanne og dyptfriter den dekkede kyllingen i den varme oljen i 3 til 4 minutter. La renne av på kjøkkenpapir.
- 2I mellomtiden (mens kyllingen friteres), varm opp kraften til kokepunktet i en middels stor kjele. Tilsett østerssaus, sukker, soyasaus og hvit pepper. Bland de resterende 4 spiseskjeene maisstivelse med en liten mengde kaldt vann i et målebeger. Rør maisstivelsesblandingen sakte inn i kraften for å tykne den, og kok deretter i ytterligere 5 minutter på middels-lav varme.
- 3Forvarm ovnen til 95 grader Celsius (200 grader Fahrenheit). Varm opp cashewnøtter og hakket grønn løk i en forvarmet ovn i ca. 5 minutter. Hell sausen over den friterte kyllingen og topp med cashewnøtter og grønn løk. Server med soyasaus etter smak over en seng av stekt ris, hvis ønskelig.

