Cheesecake Supreme

Cheesecake Supreme

Lag en luksuriøs Cheesecake Supreme med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert for enhver anledning. Kremet, søt og uimotståelig!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 8
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper grahamkjeks-smuler
  • 2. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 3. 1/4 kopp smør, smeltet
  • 4. 5 (8 unser) pakker kremost, myknet
  • 5. 5 egg
  • 6. 2 eggeplommer
  • 7. 1 3/4 kopper hvitt sukker
  • 8. 1/8 kopp hvetemel
  • 9. 1/4 kopp kremfløte

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 22. Bland sammen knuste grahamkjeks, 1/2 kopp av det hvite sukkeret, og det smeltede smøret. Trykk blandingen ned i bunnen av en 23 eller 25 centimeter stor springform.
  3. 33. I en stor bolle, bland kremost, egg og eggeplommer; rør til det er jevnt. Tilsett de resterende 1 3/4 koppene med hvitt sukker, melet og den tunge fløten. Bland til det er glatt. Hell røren i den forberedte formen.
  4. 44. Stek ved 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit) i 10 minutter, skru deretter ned ovnstemperaturen til 100 grader Celsius (200 grader Fahrenheit) og fortsett bakingen i 1 time, eller til fyllet er stivnet. La ostekaken avkjøle, og sett den deretter i kjøleskapet.