Sour Cream Chicken Enchiladas

Sour Cream Chicken Enchiladas

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 1 bunt koriander
  • 2. 1 kopp rømme
  • 3. 2 bokser (200 g) jalapeñosalsa
  • 4. 2 bokser (200 g) ferdiglaget grønn chilisalsa
  • 5. 2 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar, kokt og revet
  • 6. 1 løk
  • 7. 12 mel tortillas à 15 cm
  • 8. 2 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. For å lage rømmeblanding: I en blender eller foodprocessor, kjør koriander, rømme, jalapenosalsa og 1/2 boks med grønn chilisalsa til en jevn puré. Sett til side.
  2. 22. For å lage kyllingblanding: I en stor bolle, bland sammen den revne kyllingen, løk og de resterende 1 1/2 boksene med grønn chilisalsa. Bland godt.
  3. 33. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  4. 44. Varm tortillalefser i vanlig ovn eller mikrobølgeovn til de er myke. Hell nok av rømmeblandingen i en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form for å dekke bunnen. Legg 2 store skjeer med kyllingblanding i hver tortilla, rull dem sammen og legg dem med skjøten ned i formen. Hell resten av rømmeblandingen over og strø over revet ost.
  5. 55. Dekk formen tett med aluminiumsfolie og stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i ca. 30 minutter, eller til retten er gjennomvarmet og bobler.