
Sour Cream Chicken Enchiladas
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1 bunt koriander
- 1 kopp rømme
- 2 bokser (200 g) jalapeñosalsa
- 2 bokser (200 g) ferdiglaget grønn chilisalsa
- 2 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar, kokt og revet
- 1 løk
- 12 mel tortillas à 15 cm
- 2 kopper revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1For å lage rømmeblanding: I en blender eller foodprocessor, kjør koriander, rømme, jalapenosalsa og 1/2 boks med grønn chilisalsa til en jevn puré. Sett til side.
- 2For å lage kyllingblanding: I en stor bolle, bland sammen den revne kyllingen, løk og de resterende 1 1/2 boksene med grønn chilisalsa. Bland godt.
- 3Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 4Varm tortillalefser i vanlig ovn eller mikrobølgeovn til de er myke. Hell nok av rømmeblandingen i en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form for å dekke bunnen. Legg 2 store skjeer med kyllingblanding i hver tortilla, rull dem sammen og legg dem med skjøten ned i formen. Hell resten av rømmeblandingen over og strø over revet ost.
- 5Dekk formen tett med aluminiumsfolie og stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i ca. 30 minutter, eller til retten er gjennomvarmet og bobler.