MeXicansk lasagne

MeXicansk lasagne

Lær å lage en deilig meksikansk lasagne med krydret kjøtt, ost og salsa. Perfekt for familien eller fest. Enkel oppskrift for hele gjengen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 pakke (1 unse) tacokrydderblanding
  • 3. 1 boks (14 unse) hermetiske hakkede tomater med juice
  • 4. 10 mais tortillas (6 tommer)
  • 5. 1 kopp ferdiglaget salsa
  • 6. 1/2 kopp revet Colby-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. I en stor stekepanne på middels høy varme, brun kjøttdeigen, og rør inn tacokrydder og tomater. Kle en ildfast form på 23x33 cm med halvparten av tortillalefsene. Fordel kjøttdeigen i formen, og dekk med resten av tortillalefsene. Fordel salsa over tortillalefsene og strø over osten.
  3. 33. Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 20 til 30 minutter, eller til osten er smeltet og bobler.