
MeXicansk lasagne
Lær å lage en deilig meksikansk lasagne med krydret kjøtt, ost og salsa. Perfekt for familien eller fest. Enkel oppskrift for hele gjengen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1 pakke (1 unse) tacokrydderblanding
- 1 boks (14 unse) hermetiske hakkede tomater med juice
- 10 mais tortillas (6 tommer)
- 1 kopp ferdiglaget salsa
- 1/2 kopp revet Colby-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2I en stor stekepanne på middels høy varme, brun kjøttdeigen, og rør inn tacokrydder og tomater. Kle en ildfast form på 23x33 cm med halvparten av tortillalefsene. Fordel kjøttdeigen i formen, og dekk med resten av tortillalefsene. Fordel salsa over tortillalefsene og strø over osten.
- 3Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 20 til 30 minutter, eller til osten er smeltet og bobler.