MeXicansk lasagne

MeXicansk lasagne

Lær å lage en deilig meksikansk lasagne med krydret kjøtt, ost og salsa. Perfekt for familien eller fest. Enkel oppskrift for hele gjengen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1 pakke (1 unse) tacokrydderblanding
  • 1 boks (14 unse) hermetiske hakkede tomater med juice
  • 10 mais tortillas (6 tommer)
  • 1 kopp ferdiglaget salsa
  • 1/2 kopp revet Colby-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2I en stor stekepanne på middels høy varme, brun kjøttdeigen, og rør inn tacokrydder og tomater. Kle en ildfast form på 23x33 cm med halvparten av tortillalefsene. Fordel kjøttdeigen i formen, og dekk med resten av tortillalefsene. Fordel salsa over tortillalefsene og strø over osten.
  3. 3Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 20 til 30 minutter, eller til osten er smeltet og bobler.