
Svinekotletter å leve for
Oppdag hvordan du lager smakfulle svinekoteletter med enkle ingredienser. Perfekt hovedrett for enhver anledning, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer smørfett
- 4 svinekoteletter
- 1 egg, pisket
- 1/2 kopp hvetemel
- 1 stor løk, skivet
- 2 bokser (ca. 300 g) kremet soppsuppe
- 2 kopper melk
Fremgangsmåte
- 1Smelt fettstoff i en stor stekepanne over middels høy varme. Dypp svinekotelettene i sammenvispet egg, deretter vend dem i mel. Stek i den varme pannen, og snu dem en gang for å få en jevn bruning på begge sider.
- 2Legg svinekotelettene i en slow cooker, og fordel skivet løk over kjøttet. Hell suppe og melk over kjøttet og løken.
- 3Dekk til, og kok på høy varme i 4 til 5 timer, eller på lav varme i 8 til 10 timer.