Svinekotletter å leve for

Svinekotletter å leve for

Oppdag hvordan du lager smakfulle svinekoteletter med enkle ingredienser. Perfekt hovedrett for enhver anledning, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer smørfett
  • 4 svinekoteletter
  • 1 egg, pisket
  • 1/2 kopp hvetemel
  • 1 stor løk, skivet
  • 2 bokser (ca. 300 g) kremet soppsuppe
  • 2 kopper melk

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt fettstoff i en stor stekepanne over middels høy varme. Dypp svinekotelettene i sammenvispet egg, deretter vend dem i mel. Stek i den varme pannen, og snu dem en gang for å få en jevn bruning på begge sider.
  2. 2Legg svinekotelettene i en slow cooker, og fordel skivet løk over kjøttet. Hell suppe og melk over kjøttet og løken.
  3. 3Dekk til, og kok på høy varme i 4 til 5 timer, eller på lav varme i 8 til 10 timer.