Hello Fresh Mobile Banner
Gulrotkake

Gulrotkake

Oppdag den perfekte oppskriften på gulrotkake. Enkel å lage, saftig og full av smak. Ideell til feiring eller helgekos. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 2 kopper hvitt sukker
  • 3/4 kopp vegetabilsk olje
  • 3 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 3/4 kopp kulturmelk
  • 2 kopper revne gulrøtter
  • 1 kopp kokosflak
  • 1 (425 gram) boks hermetisert ananas, drenert
  • 2 kopper hvetemel
  • 2 teskjeer natron
  • 2 teskjeer malt kanel
  • 1 1/2 teskje salt
  • 1 kopp hakkede valnøtter
  • 1/2 kopp smør
  • 1 (225 gram) pakke kremost
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 4 kopper melis

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform. Sett til side.
  2. 2I en stor bolle, bland sammen sukker, olje, egg, vanilje og kulturmelk. Rør inn gulrøtter, kokos, vanilje og ananas. I en separat bolle, bland mel, natron, kanel og salt; vend forsiktig inn i gulrotblandingen. Rør inn hakkede nøtter. Fordel røren i den forberedte formen.
  3. 3Stek i 55 minutter eller til en kakepinne kommer ut ren. Ta ut av ovnen, og la avkjøle.
  4. 4I en middels bolle, bland smør eller margarin, kremost, vanilje og melis. Pisk til det er glatt og kremaktig. Pynt kaken mens den fortsatt er i formen.