
Gulrotkake
Oppdag den perfekte oppskriften på gulrotkake. Enkel å lage, saftig og full av smak. Ideell til feiring eller helgekos. Prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform. Sett til side.
- 22. I en stor bolle, bland sammen sukker, olje, egg, vanilje og kulturmelk. Rør inn gulrøtter, kokos, vanilje og ananas. I en separat bolle, bland mel, natron, kanel og salt; vend forsiktig inn i gulrotblandingen. Rør inn hakkede nøtter. Fordel røren i den forberedte formen.
- 33. Stek i 55 minutter eller til en kakepinne kommer ut ren. Ta ut av ovnen, og la avkjøle.
- 44. I en middels bolle, bland smør eller margarin, kremost, vanilje og melis. Pisk til det er glatt og kremaktig. Pynt kaken mens den fortsatt er i formen.